HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

sportmix

Jegyzetek a sportvilág aktuális és kevésbé aktuális, valamint kisebb és nagyobb érdeklődésre számot tartó történéseihez. Hallottál valamilyen kevéssé ismert sportágról? Bemutatnád, mert tetszik? Írd meg nekünk! Észrevételek, javaslatok: greggrant@freemail.hu

Friss topikok

  • Géza bácsi: football dózis: www.focikorulvesz.hu (2007.08.29. 17:39) Pénteki Forma-1 dózis
  • keménykalap és: Az F1 történetében, Hamilton előtt, nem volt pilóta aki ne magának taposta volna ki az utat. Ezen ... (2007.08.11. 09:49) Hamilton, az adatlopó
  • íSkizo: Azér' a magyar kommentár naon... gáz! Ilyen látványosan (hangzatosan) Rajkót nyomni, Nándira is rá... (2007.08.06. 00:18) Az előadás már gyengébb volt
  • bobbyperu: amúgy remélem alonso a verseny közben is ilyen alaposan csekkolja - úgy kb. 20 mp-ig -, hogy a jó ... (2007.08.05. 11:26) A büntetés
  • cros: Pippenről mondták,hogy Carl Lewist is simán megverte volna távolugrásban, olyan elképesztő atlétik... (2007.08.03. 16:29) Pénteki dózis

Uborkaszezon McLaren-salátával

2007.08.08. 10:24 greggrant

Itt van hát a csapatok által várva várt háromhetes szünet a forma1-ben. Nosza, készítsünk hát egy kis salátát a Magyar Nagydíj utózöngéiből.

Nagyon úgy tűnik, hogy a maradékokból már csak máglyarakást tudunk összedobni, már csak azért is, mert az alapanyagok elég gyúlékonynak tűnnek első látásra. Hozzávalók:
Egy McLaren-csapat, benne minden fontos összetevővel:

  • mérges, kimerült, borozgató Ron Dennis
  • magányos, elégedett Alonso csipetnyi spanyol automobilszövetség-támogatással, megspékelve egy ultimátummal
  • megkönnyebbült Hamilton, jótanácsos körítéssel (ez utóbbit akár el is hagyhatnánk, mivel Hamilton valószínűleg magában is megállja a helyét a politikai csatározásokban, lásd a következő nyilatkozatot: "Természetesen a helyzet nem ideális, mert a csapatra már így is elég nyomás nehezedett az FIA és a Ferrari miatt. De már nagyon régóta dolgozok Ronnal - talán tíz éve is van már -, és bár jelentős problémáról van szó, a kapcsolatunk nagyon-nagyon erős, és ez az ügy nem állhat közénk. Továbblépünk, és fontosabb dolgokra összpontosítjuk erőnket." - amivel üzenetet küldött Alonsónak, hogy Dennis-szel neki van jobb kapcsolata.)

Tegyünk még hozzá jó adag unatkozó újságírót, csak a találgatásos fűszerezés miatt, és az elkészült ügyön máris három hétig lehet csámcsogni. Az elkészült fogás ízében emlékeztet a Senna és Prost nevével fémjelzett párharcra.

Az összetevők gyúlékonysága, reakciókészsége folytán a keveredés következtében szerkezetük várhatóan átalakul, aminek az lesz az eredménye, hogy Alonso kikerül a McLarenből, mivel e két tényező közt nyilvánvalóan nem túl erős a kötés. (UPDATE: Norbert Haug ugyanakkor cáfolja a szakítást, mint ahogy legújabban már Ron Dennis is szeretné megtartani Alonsót. Persze kell is a cáfolat, hogy feljebb tornásszák Alonso árát - no meg hogy legalább egyvalaki maradjon kettejük közül a csapatnál, ha esetleg az olasz kacsa mégiscsak igaznak bizonyulna Hamilton Ferrarihoz igazolásáról...)

Fogyasszuk mértékkel és kellő józansággal az elkészült könnyű nyári mixet, mely átlendít a valódi forma1-es eseményekben szűkös napokon!

Szólj hozzá!

Címkék: mclaren hamilton alonso forma1 formula 1

A bejegyzés trackback címe:

https://sportmix.blog.hu/api/trackback/id/tr2135014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása